Οι επικίνδυνες κοτσάνες

Ουδείς είπε στους πολίτες ότι πρέπει κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών να φορούν μακρυμάνικα και μακρύ παντελόνι για να προστατευτούν από το εκπεμπόμενο κύμα θερμότητας.

Συσκέψεις να γίνονται...

Γιατί χρειαζόμαστε ένα ακόμη σύστημα προειδοποίησης όταν η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία κάνει θαυμάσια δουλειά και εκδίδει κάθε λίγο και λιγάκι «έκτακτα δελτία για έντονα καιρικά φαινόμενα»;

Οι συνέπειες του «επικοινωνισμού»

Και τα μέλη αυτής της κυβέρνησης έχουν μόνιμο άγχος των πολιτικών να διαχειριστούν το βραχυχρόνιο πολιτικό κόστος τούς οδηγεί αφενός σε διόγκωση της κρίσης και κυρίως δεν τους επιτρέπει να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα στη ρίζα τους.

«Υπό το μηδέν» και παρακάτω...

Οι 24 νεκροί από τις πλημμύρες της Μάνδρας και οι 88 νεκροί από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική απέδειξαν πως στη ζωή –όπως και στη Δημοκρατία– δεν υπάρχουν κεκτημένα.

Η συνωμοσία των μετρίων

Και ο κ. Αλέξης Τσίπρας δεν είχε διοικήσει ούτε περίπτερο πριν αναλάβει το τιμόνι της χώρας. ;Eπρεπε να τον είχαμε κάνει έστω υφυπουργό, όπως είπε ο Κ. Μητσοτάκης για έναν άλλο μοιραίο πρωθυπουργό.

Το πρόβλημα της επιλογής

Το πιο προσβλητικό που λέγεται είναι «και οι άλλοι τα ίδια έκαναν». Και δεν είναι προσβλητικό για τους «άλλους». Είναι προσβλητικό για τους ψηφοφόρους τους.