Κράτος

Οι παράπλευρες καταστροφές

on . Posted in Κράτος

Οι αστικές συγκοινωνίες είναι άλλη μία ΔΕΚΟ, από εκείνες που συστηματικά υπονόμευσε ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας πολιτική ομπρέλα στα κινήματα των τζαμπατζήδων.

Φορολογία και ανάπτυξη

on . Posted in Κράτος

Στα χρόνια της κρίσης και ειδικά επί της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αυξήθηκαν οι φορολογικοί συντελεστές χωρίς να λυθούν τα υπόλοιπα προβλήματα.

Στον Πύργο του Δημοσίου

on . Posted in Κράτος

Είναι εκπληκτική η σχέση των Ελλήνων με το κράτος: όσο περισσότερο τους ταλαιπωρεί, τόσο περισσότερο θέλουν.

Τσίρκο και οι αποκρατικοποιήσεις

on . Posted in Κράτος

Η μισή κυβέρνηση αποκρατικοποιεί και η άλλη μισή στέλνει την αρχαιολογία για να δείξει στους επενδυτές ότι τα λεφτά τους δεν έχουν πέραση στην «ψωροκώσταινα».

Οι παράλογοι φόροι

on . Posted in Κράτος

Οσο περισσότεροι είναι οι φόροι τόσο αυξάνονται η φοροαποφυγή, η φοροδιαφυγή, ακόμη και το λαθρεμπόριο.

Ρωτώντας τα αυτονόητα

on . Posted in Κράτος

Σε μια ευνομούμενη και λειτουργική Δημοκρατία οι πληροφορίες για τον αριθμό των υπαλλήλων που μισθοδοτούν οι φορολογούμενοι, τον αριθμό των κτιρίων που μισθώνουν από το υστέρημά τους οι πολίτες, ο κατάλογος των εποπτευόμενων νομικών προσώπων θα ήταν «Δημόσια Δεδομένα».

Δουλεύοντας για το κράτος

on . Posted in Κράτος

Τον μισό χρόνο οι Ελληνες δουλεύουν για να συντηρούν το κράτος τους και το χειρότερο είναι ότι η τάση παραμένει αυξητική.

Πεντάωρη εργασία στο Δημόσιο

on . Posted in Κράτος

O υπουργός μειώνει και το ωράριο των δημοσίων υπαλλήλων, για να παίρνουν πιο νωρίς τα παιδιά τους από τους σταθμούς, την εύρυθμη λειτουργία των οποίων χαντάκωσε ο ίδιος!

Η αιχμάλωτη οικονομία

on . Posted in Κράτος

Το πολιτικό σύστημα για να προστατεύσει τα πελατειακά του δίκτυα  συντήρησε όσα δεν αφήνουν την οικονομία να αναπνεύσει.