Εθνικά

Πινακίδες ψηφοθηρίας

on . Posted in Εθνικά

Οι τζάμπα πατριωτικές κορώνες του κ. Τζιτζικώστα δεν είναι απλώς αντιπαραγωγικές, υπονομεύουν και τον ρόλο που πρέπει να έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η ψυχή μας και τα προϊόντα μας

on . Posted in Εθνικά

Η απώλεια των «Μακεδονικών ροδάκινων» είναι ένας από τους ανύπαρκτους εθνικούς κινδύνους που εισάγονται στον δημόσιο διάλογο, επαναλαμβάνονται πολλές φορές και γίνονται σκληρό δόγμα.

Τι λένε τα κομπιούτερ

on . Posted in Εθνικά

Φωνασκούμε, ανταλλάσσουμε ύβρεις, φτιάχνουμε μεγαλειώδη συλλαλητήρια και τσουπ... η «Μακεδονία» προκύπτει εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Η ζωή μας κύκλους κάνει

on . Posted in Εθνικά

Ό,τι ακούγαμε για τις συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων, τα ξανακούμε τώρα με αφορμή την σύγκέντρωση για το Μακεδονικό.

Οσα δεν είπε η κ. Μέρκελ

on . Posted in Εθνικά

Με δεδομένο ότι για πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία η Ελλάδα δεν είναι η ευρωπαϊκή ανορθογραφία στην πολιτική για τα Βαλκάνια, η κ. Μέρκελ θέλησε να στηρίξει τη συμφωνία των Πρεσπών. Όμως...

Λαϊκισμός και εθνομηδενισμός

on . Posted in Εθνικά

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στο συνέδριο της Ν.Δ., τα ανακάτεψε όλα. Κατηγόρησε την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και για λαϊκισμό και για αντιδημοφιλείς αποφάσεις.

Η ακατονόμαστη γλώσσα

on . Posted in Εθνικά

Ενθεν κακείθεν όλων των συνόρων υπάρχουν ομάδες πληθυσμών που μιλούν διαφορετική γλώσσα από εκείνη της πλειονότητας.

Αδιανόητη γελοιότητα

on . Posted in Εθνικά

Στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, χάθηκε και το κεκτημένο της στοιχειώδους σοβαρότητας στην εξωτερική πολιτική.

Στη γωνιά του Μακεδονικού

on . Posted in Εθνικά

Η υπερπατριωτική παρέα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στρίμωξε τη χώρα αλλά και τη Νέα Δημοκρατία στη γωνιά του Μακεδονικού, όπως ακριβώς έκανε και στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Ο «κακιασμένος εταίρος»

on . Posted in Εθνικά

Όπως με την Συμφωνία του Ελσίνκι έτσι και με την συμφωνία των Πρεσπών η χώρα μας θα σταματήσει να παρουσιάζεται ως ο «κακιασμένος εταίρος», ο χρήσιμος ηλίθιος και η δικαιολογία άλλων...

Δεν υπάρχει τζάμπα λαϊκισμός

on . Posted in Εθνικά

Είναι εκπληκτικό ότι οι άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν για να μείνουμε στην Ευρώπη, ήταν ένα κλάσμα μόνο εκείνων που μαζεύτηκαν για να μην μπει η γείτων στην Ευρώπη.

Το φάντασμα του αλυτρωτισμού

on . Posted in Εθνικά

Ο μόνος υπαρκτός κίνδυνος για τα συμφέροντα της Ελλάδος είναι η αναβίωση των εσωτερικών εθνικισμών στην πΓΔΜ και η κατρακύλα της στο χάος.

Τηλεοπτικοί πατριδοπώλες

on . Posted in Εθνικά

Οι πομπώδεις ανοησίες για το όνομα της πΓΔΜ, που ακούστηκαν από το βήμα της Βουλής, ανταγωνίζονται τις βλακείες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατά την υπερήφανη διαπραγμάτευση του 2015.

Ομιλείτε την μακεδονικήν;

on . Posted in Εθνικά

Ποια είναι η διαφορά της «μακεδονικής γλώσσας» από το «σερβοβουλγαρικό ιδίωμα»; Απολύτως καμία, αν εξαιρέσουμε τα κονδύλια που ενθυλακώνουν διάφοροι για να κάνουν περίτεχνες και εθνικά ορθές (αναλόγως της συγκυρίας) θεωρίες.