Της Αριστεράς και της αναισθησίας...

on . Posted in Αντιαμερικανισμός


Αποκλειστικό! Βρέθηκαν οι ένοχοι των μαζικών δολοφονιών αθώων ανθρώπων στη Βαγδάτη. Η τιμή δεν ανήκει στο γράφοντα, αλλά στους φωστήρες της ελληνικής Αριστεράς, οι οποίοι μετά από μικρή έρευνα, χωρίς πολύ σκέψη και με λιγότερη αιδώ υποδεικνύουν τους ενόχους τους μακελειού.

«Πεθαίνοντας στη Βαγδάτη» είναι ο τίτλος του δελτίου τύπου που εξέδωσε ο υπεύθυνος Τύπου του «Συνασπισμού της Αριστεράς, Κινημάτων κ.λ.π.» (γιατί δεν προσθέτουν στον τίτλο του κόμματος το «και της ποίησης»;) κ. Νίκος Χουντής:

«Οι Μπους, Μπλερ και η συμμαχία των προθύμων άνοιξαν στο Ιράκ τους κρουνούς του αίματος που καλείται να κλείσει ο υποβαθμισμένος ΟΗΕ, πληρώνοντας ακριβά τα σπασμένα. Τα χέρια των εισβολέων, εκτός από τους χιλιάδες Ιρακινούς πολίτες, είναι βαμμένα με το αίμα του Ντε Μέλο, του Κέλι, των δημοσιογράφων που δολοφονούνται στη Βαγδάτη. Ο ταπεινωμένος λαός του Ιράκ, όπως είχε δηλώσει ο νεκρός σήμερα εκπρόσωπος του ΟΗΕ, θα αναζητήσει το δρόμο του μακριά από τις πολεμοχαρείς και ιδιοτελείς στοχεύσεις των "απελευθερωτών" του. Το γιγάντιο διεθνές κίνημα κατά της στρατιωτικής εισβολής στο Ιράκ επιβάλλεται να δυναμώσει την αλληλεγγύη του στον αγώνα του Ιρακινού λαού για ειρηνική και δημοκρατική διέξοδο.»

Είναι ξεκάθαρο. Εκτός από φονιάδες των λαών οι Αμερικάνοι είναι και φονιάδες του Ντε Μέλλο και του Κέλι. Το συμπέρασμα αυτό επιβεβαιώνεται και από το πόρισμα ενός άλλου μεγάλου της Αριστεράς, του «δώστα όλα» κ. Τσοβόλα:

«Η βομβιστική ενέργεια στη Βαγδάτη αλλά και τα καθημερινά, σχεδόν, επεισόδια που παρατηρούνται στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και την Παλαιστίνη, αποκαλύπτουν με τον πιο πανηγυρικό τρόπο ότι η αλαζονική και η αντίθετη προς το Διεθνές Δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα πολιτική των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας, φέρνουν βία και οδηγούν στον θάνατο αθώων πολιτών. Επιτέλους ας αντιληφθούν και οι Διεθνείς οργανισμοί και οι πιο πάνω χώρες, ότι η τρομοκρατία καταπολεμείται και η ειρήνη διασφαλίζεται με την προστασία της Διεθνούς νομιμότητας...»

Aρα; «Φονιάδες των λαών...»

Πρέπει να προσέξουμε βέβαια ότι δεν υπάρχει ούτε μια λέξη καταδίκης των αποτρόπαιων δολοφονιών που έκλεισαν δεκάδες σπίτια, ούτε καταδίκη για την πρώτη επίθεση που έγινε στον οργανισμό για την παγκόσμια ειρήνη, τον ΟΗΕ. Ούτε καν μια λέξη συμπάθειας για τα θύματα. Μόνο τυφλός αντιδυτικισμός. Προς δόξαν της προόδου που ευαγγελίζονται ο «Συνασπισμός» και το ΔΗΚΚΙ...

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» στις 21.8.2003