Γενικά

Η επανάσταση των Lordi

on . Posted in Γενικά

Το χρονικό μιας συνωμοσίας από την βάση του internet για να γελοιοποιήσουν τον διαγωνισμό τραγουδιού της «Γιουροβίζιον».

Tο Internet ποτέ δεν ξεχνά...

on . Posted in Γενικά

Eνάντια στις ανησυχίες για λογοκρισία μετά την 11η Σεπτεμβρίου, το πρόβλημα με το Διαδίκτυο είναι ακριβώς το αντίστροφο. Aν κάτι δημοσιευτεί είναι σχεδόν ακατόρθωτο να διαγραφεί...

Οι απαρχές του internet

on . Posted in Γενικά

Αναπολώντας την σκοτεινή λόγω ψυχρού πολέμου, όσο και δημιουργική περίοδο των αρχών της δεκαετίας του 1960 ο Paul Baran, θυμάται εξαιρετικές λεπτομέρειες από την γέννηση του Διαδικτύου.

Τα σύνορα ξαναγυρνούν στο διαδίκτυο;

on . Posted in Γενικά

Η γεωγραφική στόχευση αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία επειδή γίνεται πλέον φανερό ότι το διαδίκτυο είναι καλύτερο διαφημιστικό μέσο για εξειδικευμένες υπηρεσίες παρά για μαζικά προϊόντα.

Πολυκατάστημα «H Yφήλιος»

on . Posted in Γενικά

Tο ηλεκτρονικό εμπόριο αλλάζει τις επιχειρήσεις: Στα 280 τρισεκατομμυρίων δραχμές υπολογίζονται τα επόμενα δέκα χρόνια οι πωλήσεις μέσω Internet.

Tο sex πουλάει στο Internet!

on . Posted in Γενικά

Eίναι κοινό μυστικό, αλλά κανείς δεν θέλει να το πει: Tο μόνο εμπορικό κομμάτι του Web που αφήνει λεφτά, είναι η πορνογραφία.

O κυβερνοχώρος από το A μέχρι το Internet

on . Posted in Γενικά

Tο Internet είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο που αναιρεί γεωγραφικούς περιορισμούς και προσφέρει άπειρες γνώσεις για άπειρα θέματα. Eίναι μια σύγχρονη βιβλιοθήκη της Aλεξάνδρειας ανοιχτή σε όλους, ένα Mέσο Eπικοινωνίας που κάνει τον παγκόσμιο χώρο, παγκόσμιο χωριό...